Diplomás, nem diplomás társkereső…..

Professzionális társkeresés minden diplomás társkereső és igényes társkereső részére.  Személyes bemutatáson alapuló, célzott társkeresés.

Miért is oly fontos a First Class Társkereső Iroda számára, hogy a diplomás társkereső rétegnek nyújtson professzionális, magas színvonalú szolgáltatást?

Onnan született az ötlet, hogy általában a diplomás rétegből kerülnek ki azok az igényes társkeresők, akik megszokták a magas színvonalon történő, minőségi szolgáltatást. Ezzel persze nem zárjuk ki azokat az embereket, akiknek bármilyen okból kifolyólag nem volt lehetőségük diplomát szerezni, egyetemen, főiskolán továbbtanulni, hanem önerőből, saját tapasztalati útjuk során jutottak el oda, arra a szintre, ahol éppen vannak.

Diplomás társkereső speciális helyzetben

Tudjuk, hogy a felsőfokú tanulmányok igen is hatással vannak az IQ-ra, de azt is tudjuk, hogy magas EQ -érzelmi intelligencia- nélkül nehezebb az életben megállni a helyünket. Sikeresek általában más emberekkel történő interakciók révén leszünk. Mit ér a siker, ha nem oszthatjuk meg senkivel, ha nincs egy társunk (aki lehet diplomás vagy nem diplomás) , akinek a szemében látjuk viszont magunkat?

Sikeres karrier társ nélkül? Segítünk!

Amikor kikerülünk az egyetemről, főiskoláról a nagy betűs életbe és még nincs mellettünk a társunk, belefeledkezünk a munkába, hajtjuk a sikert, szeretnénk minél jobban élni, dolgozunk reggeltől estig, hogy legyen szép lakásunk, autónk. Ezt a folyamatot társ mellett is megélhetjük, de sokszor pont a karrier hajszolása következtében elveszíthetjük.  És egy szép napon arra ébredünk, hogy nincs kivel osztozni az elért sikerben és a hétköznapok apró örömeiben, ilyenkor jut eszünkbe, de jó lenne  hasonló értékrendű és hasonló intellektuális szintű diplomás társ mellet leélni az életünket . És ekkor jövünk, mi a képbe!

Diplomás társkeresés = igényes társkeresés

Irodánk elkötelezettséget vállal az igényes, professzionális, minőségi szolgáltatás mellett diplomás és nem diplomás, viszont mindenféleképpen igényes társkeresők részére. Hisszük és valljuk, hosszútávon csak ez a fajta hozzáállás maradhat sikeres. Számunkra a legfőbb érték az elégedett ügyfél. Az Ön problémája a mi problémánk is és mindent megteszünk annak érdekében, hogy közösen Önnel együtt, az Ön elvárásai, igényei szerint megoldjuk. Jöjjön el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre és megtapasztalja, hogy miről is beszélünk!

Elérhetőségeinket megtalálja ide kattintva

First Class Társkereső Iroda – a diplomás, igényes társkeresés specialistái