Módszerünk

A First Class Társkereső Iroda professzionális csapata kidolgozott egy olyan egyedi és innovatív társkeresési módszert, amely lényegesen javítja az Ön ismerkedési és az igazi társ találati esélyeit.
Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a módszerünket rugalmasan, az egyedi igények alapján alkalmazzuk figyelembe véve, hogy minden ember egyedülálló személyiség és kizárólag csak testre szabott megoldást nyújtunk Önnek.

A módszer nem a mennyiségre, hanem a minőségre fókuszál.

Módszerünk bemutatása

Az Exkluzív tagság egyéni megbízást, kizárólag személyre szabott szolgáltatást takar. Megbízóink különleges, egyedi elvárással rendelkeznek a társ személyét illetően. Miután ezeket feltérképeztük, összehangoljuk az igényeket és a lehetőségeket, és ennek megfelelően alakítjuk a társtalálási stratégiánkat.

Ez a tagság a leghatékonyabb társtalálási forma, irodánk mindent elkövet, hogy megtalálja az Ön ideális társát. Ezen az úton Önt a First Class képzett tanácsadó szakembere őszinte érdeklődéssel kíséri végig.

Az Exkluzív tagság része a tanácsadás

Tanácsadást tárkereséssel, önismerettel kapcsolatban nyújtunk, illetve már működő párkapcsolatok esetén is segítünk Önnek.

A tanácsadás kellemes és exkluzív környezetben történik!

Tagság kiválasztása
A folyamat Önnek tetsző tagság kiválasztásával kezdődik
.

Személyes interjú
A tagság kiválasztása után sor kerül az interjúra, amely tekintetében nagyon rugalmasak vagyunk, történhet a First Class hangulatos, belvárosi irodájában vagy akár Skype kapcsolaton keresztül.
Maximálisan figyelembe vesszük az Ön munkaidő-beosztását és szabadidejét.
A személyes interjú során megtörténik az Ön személy azonosságának ellenőrzése, a szerződés, amelynek az adatvédelmi-, és titoktartási nyilatkozat része.
Mindegyik tagsági formánál, mi készítjük el a személyes interjú után az Ön fényképes profilját, bemutatkozó anyagát. A profilt Önnek jóvá kell hagynia. Ez után indul a társkeresés.

Személyre szabott keresés
Ez munkánk legizgalmasabb része! Első körben összeállítunk egy listát azon potenciális egyénekről, akik mind külső megjelenésükben, mind belső tulajdonságaik alapján megfelelnek az Ön igényeinek. Ha találunk valakit, akinek a profilja nem tökéletesen felel meg az Ön elvárásainak, de szerintünk érdemes bemutatni, akkor egyeztetünk Önnel.

Első találkozás
Amennyiben a bemutató profilok alapján Önök szeretnének egy mással találkozni, a hagyományos szerepeket megtartva a férfinek megadjuk a hölgy elérhetőségeit, ezzel megteremtve személyes találkozás lehetőségét.

Visszacsatolás
Az első személyes találkozás után szeretnénk hallani Önről.Ha több sikeres találkozás után úgy érzi, hogy megtalálta a várva várt szerelmet vagy eljött a nagy Ő , akkor felfüggesztheti a tagságát.

További találkozások
Amennyiben nem találta meg élete párját az első randevún, akkor természetesen választott tagsági csomagjának megfelelően, mi továbbkeressük a lehetséges társakat. Ez már ugyanúgy történik, mint az első randevú megszervezése.

A társkereső irodánkban a regisztráció ingyenes! Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni a honlapunkon levő regisztrációs lapot és visszaküldeni. Ön így bekerült a First Class belső, csak az iroda munkatársai által látható adatbázisába!
A regisztráció csupán egy passzív bekerülési forma és lehetőség arra, hogy Önt választhassák, amennyiben az Ön személyisége és megjelenése találkozik ügyfelünk elképzelésével. Mivel az adatbázisunkban a böngészés nem lehetséges, mi fogjuk Önt megkeresni az Ön által megadott telefonon vagy e-mailen keresztül amennyiben valamelyik ügyfelünk érdeklődést mutat Ön iránt és az Ön elvárásainak is eleget tesz az ügyfelünk.