RÓLUNK

Professzionális társkereső, innovatív társvadászat

nem online randi portál

Hagyományos társkereső iroda

Irodánk professzionális társkereső iroda azoknak a diplomás társkeresők részére, akik online társkereső portálok által kínált  ismerkedési lehetőségek helyett exkluzív és igényes, elit szolgáltatást nyújtó társkereső irodát  keresnek.

Mint hagyományos társkereső iroda hiszünk abban, hogy a személyes bemutatásokon alapuló társkeresés ötvözve egyedi professzionális módszereinkkel végre segítséget nyújt abban, hogy Ön minél előbb megtalálja társát.

A társkeresési módszerünk nem teszi lehetővé az adatbázisunkban való böngészést. Mi, a First Class Társkereső Iroda munkatársai személyesen találkozunk és elbeszélgetünk minden lehetséges ügyfelünkkel és társjelölttel. A First Class Társkereső Iroda tanácsadói  olyan társjelölteket mutatnak be Önnek, akiknek a külső és belső tulajdonságai megegyeznek az Ön által megadott kritériumokkal.

Tagjaink között megtalálhatók olyan igényes társkereső nők és férfiak, akik diplomás társkereső értelmiségi társkeresők, üzletemberek, alkalmazottak, közép és felső vezetők, ügyvédek, orvosok, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó diplomás és nem diplomás társkereső emberek.

Mitől vagyunk különlegesek?

Professzionális csapatunk, professzionális eszközökkel, professzionális módszerrel és professzionális hozzáállással dolgozik.

Ön is társkereső?

Hívjon fel a 20 918 5077 vagy a 30 298 1446-os telefonszámon (12.00-20.00) vagy küldjön nekünk egy e-mailt a tarskereso@firstclass-tarskereso.hu címre, jöjjön el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre.

Találja meg az igazi társát a First Class Társkereső Iroda segítségével!

Beke Irina, Irodavezető,
First Class Társkereső és Társvadász Iroda

Professzionális társkeresés, elit szolgáltatás minden diplomás társkereső és igényes társkereső részére