Rólunk

Hagyományos Társkereső Iroda

A First Class, egy olyan professzionális társkereső iroda, amely azoknak a diplomás társkereső embereknek nyújt szolgáltatást, akik egy exkluzív és igényes szolgáltatást nyújtó társkereső irodát keresnek, az online társkereső portálok által kínált ismerkedési lehetőségek helyett.

Mint hagyományos társkereső iroda abban hiszünk, hogy a személyes bemutatásokon alapuló társkeresés folyamata ötvözve az egyedi professzionális módszereinkkel segítséget nyújt Önnek abban, hogy Ön minél előbb megtalálja a társát.

A társkeresési módszerünk nem teszi lehetővé az adatbázisunkban való böngészést. A First Class Társkereső Iroda módszere azon alapszik, hogy személyesen találkozunk és elbeszélgetünk minden lehetséges ügyfelünkkel és társjelölttel. A First Class Társkereső Iroda olyan társjelölteket mutat be Önnek, akiknek a külső és belső tulajdonságai megegyeznek az Ön által megadott kritériumokkal.

Tagjaink között megtalálhatók az olyan igényes társkereső nők és férfiak, akik diplomás társkereső közép és felső vezetők, üzletemberek, ügyvédek, orvosok, szoftverfejlesztők, magyar és multinacionális cégeknél dolgozó magasan kvalifikált szakemberek.

A First Class Társkereső Iroda Magyarországon és külföldön élő külföldi diplomás társkereső ügyfelekkel rendelkezik, illetve külföldön élő magyar diplomás társkereső ügyfelei is igénybe veszi a szolgáltatást.

Beke Irina, aki a múltban sikeres felsővezetőként, globális felelősségű pozíciókban tevékenykedett a multinacionális cégeknél (Linkedin profil), 10 évvel az előtt megalapította a First Class Társkereső Irodát. Ezen iroda azzal a céllal jött létre, hogy a magasan kvalifikált, sikeres, de többnyire nagyon elfoglalt emberek részére az iroda szolgáltatásaival lehetővé tegye, hogy ők is megtalálják az Igaz Társukat, akivel, ki tudnának teljesedni a magánéletben egy boldog és harmonikus kapcsolatban.

Beke Irina a sikeres karrierje mellett már 32 éve él boldog és harmonikus házasságban.

Irina nem csak a személyes tapasztalataiból kiindulva segíti az ügyfeleket eligazodni a társkeresés útvesztőiben, hanem a sok – sok személyes történetből (amelyeket a férfi és a női ügyfelei megosztottak vele) ki tudta következtetni, hogy miben rejlik az Igazi Társ megtalálásának a receptje.
Irina hisz az Igaz szerelemben, és abban, hogy a Boldog párkapcsolat mindenkinek jár!

Mitől vagyunk különlegesek?

Mert mi mély ember ismereten keresztül segítünk Önnek megtalálni az Igazi Társat.

Ön is társkereső?

Hívjon fel a 20 918 5077 vagy a 30 298 1446-os telefonszámon (12.00-20.00) vagy küldjön nekünk egy e-mailt a tarskereso@firstclass-tarskereso.hu címre, jöjjön el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre.

Találja meg az igazi társát a First Class Társkereső Iroda segítségével!

Beke Irina, Irodavezető,
First Class Társkereső Iroda

Exkluzív társkeresés, professzionális szolgáltatás minden diplomás társkereső és igényes társkereső részére