Sikersztorik

Kedves Irina!

Szeretnék köszönetet mondani Neked, hogy kitartó munkával és szakértelemmel találkozhattam általad Viktorral.

Csodálatos dolog, amikor egy nő életébe megérkezik az igazi férfi, akinek jól esik hallani a hangját és minden Vele eltöltött óra tökéletes.

Nélküled soha nem ismertük volna meg egymást!

Örülök, hogy rátaláltam First Class Társkereső Irodára.

Még egyszer köszönöm Drága Irina!

Hajnalka

Még meg sem köszöntem ,hogy Ön mint sors összehozott bennünket Valériával. Nagyszerű teremtés,kivételes nő, imádom őt  komoly terveink vannak a jövőre nézve  🙂

Legyen nagyon szép napja.

Gábor

2 embert bemutatni egymásnak sokkal nagyobb emberismeretet és beleérző képességet kíván, mint pár adat alapján az interneten összepárosítani őket. Lehet hogy kívülről más jobban látja, hogy mire van szükségünk. Mint a tények azt mutatják, lehet benne valami, Nekem Irina olyan férfit mutatott be, akit nem biztos, hogy magamtól választottam volna- de ez szerencse, mert olyan embert ismertem meg vele, akivel nagyon hasonlóan gondolkodunk- abban is, hogyan legyünk egymással boldogok. Valódi ember, valódi érzelmekkel- mint én.

Legyen nagyon szép napja.

Krisztina

Kedves Irina,

Nagyon köszönöm a személyre szóló és rendkívül hozzáértő támogatását. Az Önnel folytatott beszélgetések nagyban hozzásegítettek ahhoz, hogy kialakuljon bennem a jövendőbeli társammal kapcsolatos elvárás. A kötetlen és jó hangulatú beszélgetéseink mindig felfedtek valami újdonságot és rendkívül könnyeddé, örömtelivé tették a társkeresési folyamatot.

Igazán élveztem az együttműködést és nem volt kétséges hogy a segítségével sikerül rátalálni az igazán hozzám illő hölgyre.”

Zoltán

Kedves Irina,

Úgy gondolom, hogy Ön kiválóan érzi az ügyfelei igényét. Gondosan feltérképezi az elképzeléseiket, és addig-addig keres, míg össze nem ismerteti az egymáshoz illő partnereket. Köszönöm, és gratulálok Önnek!

Üdvözlettel:

 

Richárd

Kedves Irina,

Szeretnem megköszönni a sok segítséget amit Tőled kaptam a társkeresés minden aspektusával kapcsolatban. Mint exkluzív ügyfeled a megbízásom egy gyönyörű, személyiségben is hozzam illő feleségről szolt, ami teljes valóssága vált amikor bemutattad nekem Brigittát, akit mar el is jegyeztem es tervezzük a közös jövőnket együtt. A fészekrakó programunk mar be is indult telis tele mókával es kacagással. Igazi partnerem es társam tálaltam meg benne.

All I can say I got First Class served.

Üdvözlettel,

István

 

Nem régen csatlakoztam a társkereső irodához, és a mai napig sem bántam meg a döntésemet. Az a profizmus, és egyben személyre szabott bánásmód, amelyet itt tapasztaltam teljesen felülmúlta a várakozásaimat. Maximális segítséget kapok azokban a dolgokban is, amelyek bár nem általnosak, de hozzájárulhatnak egy-egy ismerkedés vagy randevú sikerességéhez, ugyanakkor úgy érzem, hogy teljes mértékben figyelembe veszik, hogy a leendő partnerről alkotott elképzeléseim milyenek – persze próbálok a realitás talaján maradni -, és azokat a személyiségjegyeket, belső tulajdonságokat is, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres párkapcsolat kialakításához.

Próbálok maximálisan együttműködni én is, és a rövid, pár hónapos tagságom alatt sok segítséget kaptam ahhoz, hogy tisztábban lássam saját gyengeségeimet, értékeimet, és magabiztosabban, határozottabban és sokkal több örömmel álljak neki az újabb ismerkedésnek, mint ahogyan ezt tettem az elmúlt években.

Piroska

„A magunk részéről tökéletesen elégedettek voltunk a First Class Társkereső Iroda és ezen belül Beke Irina által nyújtott szolgáltatással, mivel 4 hónapja nagyon boldogok vagyunk együtt. Hálásak vagyunk, mert nélküle valószínűleg soha nem találkoztunk volna és nem tapasztaljuk meg ezt a fantasztikus érzést amit mindenki érezni szeretne aki párt keres. Összességében elmondható hogy ez az iroda a nevéhez méltóan valóban első osztályú, professzionális szolgáltatást nyújt, szemben más irodák személytelen adatközvetítésével.

Mindenkinek ajánljuk a First Class-t aki érez magában annyi vállalkozó szellemet hogy belevág és eltökélt szándéka, hogy olyan boldog legyen mint mi.”

Adrienn és Tamás

A First Class társkeresőről egy ismerősöm által hallottam. Először nagyon idegenkedtem a dologtól, hiszen nekem soha nem volt gondom az ismerkedéssel. Akkor jogos a kérdés miért kerestem fel őket mégis?

Egyrészt miután megkerestem a weblapjukat kíváncsiságból, másrészt mert a külső tulajdonságok mellett nagyon fontosak számomra (és szerintem mindenki számára) a belső tulajdonságok is. És hiába illettek hozzám külsőleg azok a hölgyek, akikkel megismerkedtem a privát életemben, jobb esetben előbb, rosszabb esetben később mindig beigazolódott, hogy belsőleg nem vagyunk egy hullámhosszon. És ez az amit a First Class profi módon végez, olyan hölgyeket mutat be akik, személyiségűben teljesen hozzám illenek, maximálisan szem előtt tartva az általam megadott külső tulajdonságokat is.

Az embernek még sincs az érzése, hogy nem ő szerezte meg az áhított hölgyet, mivel kölcsönös szimpátia esetén csak az elérhetőségeit kapja meg, utána ő irányítja a kapcsolat sorsát, amiből természetesen bármi kialakulhat.

Irinában egy rendkívül kedves, rugalmas és segítőkész hölgyet ismertem meg, akinek a munkájához további sok sikert kívánok!

Aki komoly kapcsolatban gondolkodik, annak csak ajánlani tudom a First Class -ot.

Tomi

Megismerkedésünk története

Több egyedül töltött év és néhány sikertelen randevú után 2009 év végén úgy éreztem, eljött az idő, hogy megtaláljam azt a férfit, akivel le akarom élni az életem és ő is velem. Mindig vágytam egy kapcsolatra, de nem tettem érte, belekényelmesedtem abba az életbe, hogy barátnőkkel és munkával töltöm az estéimet és nem éreztem nagyon annak hiányát, ami nélkül ma már nem szeretnék élni!

2010 elején eljött az idő! Megnéztem néhány ismerkedős oldalt és úgy éreztem, hogy se időm, se kedvem nincs ahhoz, hogy idegen emberekkel levelezzek személytelenül, ezért, kizárólag társkereső irodában gondolkoztam. Úgy érzetem, ha valaki vállalja önmagát és elmegy egy társkereső irodába, akkor tényleg komoly kapcsolatot szeretne és hajlandó tenni azért, hogy megtalálja azt az embert, akire vágyik. Több irodától bekértem ajánlatot és végül a First Class mellett döntöttem. Barátnőmmel elkészítettük a szükséges fényképeket és belevágtam.

A First Class megálmodója, Irina, küldött egy levelet, hogy van egy úriember, akivel talán kialakulhat valami, szeretné, ha személyesen találkoznánk. Bementem az irodába és Irina belekezdett.

Elmondta, hogy ügyfele nagy elvárásokkal, reményekkel kereste fel az irodát és pontosan leírta, hogy milyen hölgyre vágyik, mint külső, mint belső tekintetében. Jöttek a kérdések, melyekre szívesen válaszoltam, mert úgy éreztem, csak nyíltan és őszintén tudunk együttműködni és mindenki érdeke az, hogy minél előbb kiderüljön, ha két ember nem illik egymáshoz. Minden kérdésre megadtam a választ, majd én is meséltem magamról. Irina úgy érezte, hogy egymáshoz illünk, ezért megmutatta nekem Gábor képét és adatlapját! Az első benyomásom az volt, hogy kedves, szimpatikus férfi, és úgy éreztem, szeretnék vele személyes is találkozni, mert egy kép nem tud helyettesíteni egy személyes találkozást. Pár nap múlva Gábor felhívott és megbeszéltük a találkozót. Többször elképzeltem, hogy vajon milyen lesz, ő lesz az a férfi, akire oly rég óta várok?

Mindketten a tökéletesre törekszünk, és nem tudjuk beérni kevesebbel, ezért az első találkozón se a jó dolgokat néztük, hanem mindketten azonnal megtaláltuk, hogy mi az, ami nem tetszik a másikban, de ennek ellenére a kölcsönös vonzalom már az első perctől megvolt közöttünk! Este Irina felhívott mindkettőnket és kikérdezett. Úgy gondolta, hogy jelentéktelen dolgok azok, amiket kifogásolunk a másikban és adjunk időt egymásnak. Újra találkoztunk, ami nagyon jól sikerült és felcsillant a remény mindkettőnkben.

Az első találkozásunk óta eltelt fél év, ami telis tele volt boldog és néha kevésbé boldog pillanatokkal, de hiszünk egymásban és a kapcsolatunkban és teszünk érte, hogy egyre erősebb és szétszakíthatatlan legyen a kötelék kettőnk között! A kapcsolatunk telis tele van buktatókkal, de a lényeg, hogy szeretjük egymást és meglátjuk a másikban a jót és megpróbáljuk boldoggá tenni egymás életét és nem azzal foglakozunk, hogy mi hiányzik, hanem azzal, hogy mink van! A szerelem nem elég ahhoz, hogy valakivel leéljünk egy életet, mert ez csak az alap lehet, amit életünk végéig építeni és gondozni kell. Párkapcsolatban élni nem könnyű, de ugyanakkor csodálatos dolog, amit nem tud pótolni semmi! Kapcsolatunk alapja a bizalom és a szeretet, ami olyan erős érzés, hogy túlsegít minden nehézségen! Jó érzés, hogy megtaláltuk egymást és képesek vagyunk magunk elé helyezni a másikat és mindkettőnk számára fontos, hogy törődjünk egymással! Szeretjük egymást, vágyunk egymás érintésére és napról napra mélyülnek az érzéseink egymás iránt, ami csodálatos érzés és alapja lehet egy életen át tartó szerelemnek!”

„Nem az a fontos, hogy meglássuk, ami a távol ködébe vész, hanem hogy megcselekedjük, ami most előttünk áll”

Kati & Gábor

Vélemény a társ közvetítőről.

Magam részéről a maximálisan elégedett ügyfelek közé tartozom és ajánlom is mindenkinek az irodát aki társat keres magának, de nagyon elfoglalt ahhoz hogy saját maga tegye ezt meg.

Az első beszélgetésünk is már nagyon kellemes volt a tulajdonos hölggyel , aki nagyon kedves és korrekt volt ezért is döntöttem úgy hogy passzív tagból ,regisztrált tag leszek.
Az állandó érdeklődés és figyelmesség nagyon fontos számomra, mert azt érzem hogy itt tényleg az ügyfél az első és mindent megtesznek annak érdekében hogy aki hozzájuk fordul az meg lesz elégedve.

Anna Budapestről

Kedves Irina!

Havonta egy-két alkalommal járok egy úgynevezett „Társkereső Műhelybe” Egy nagyon kedves,lelkes hölgy tartja, aki pedagógiai végzettsége folytán segít, és próbáljuk megfejteni az élet titkait. Legutóbbi alkalommal az társkereső irodák működéséről beszéltünk és meglepődve tapasztaltam, hogy sokaknak milyen rossz tapasztalata van. Én csak csupa jót tudtam mondani Önről ami felkeltette többi sorstársam érdeklődését is. Aziránt érdeklődöm, nem lenne kedve eljönni a következő előadásra és megosztaná a csoporttal eddigi tapasztalatait. Szerintem új tagokkal is tudna gyarapodni. Várom válaszát, addig is minden szépet és jót kívánok.

Attila

Találkozásunk története

Egyedül töltött évek és néhány sikertelen kapcsolat-kezdemény kellett hozzá, elhatároztam: megbízom egy profi szakembert, hogy találja meg számomra azt a férfit, akivel boldog párkapcsolatban, majd házasságban élhetünk és családot tervezhetünk.

A kétórás interjú vége felé – miután Irina lényegében megismerte nemcsak életem fontos eseményeit, ezen kívül azt is, hogy hogyan gondolkodom házasságról, családról, társadalomról, gyerekekről – egy hosszú távú, elkötelezett kapcsolatban fontos dolgokról – rátértünk arra a témára, hogy milyen számomra az eszményi férfi. Emlékszem az arcára, felcsillant a szeme, látszott rajta, hogy egy konkrét férfit forgat a fejében. Olvastam egy vele készült interjúban, hogy egy matematikai formulákkal teletűzdelt számítógépes program dolgozik a tökéletes összeillőségen, de Irina ennyi év után már megengedi magának, hogy az intuíciójára is hallgasson.

A hosszú beszélgetés végén egy szimpatikus férfit mutatott, a képek azonnal beégtek a memóriámba, különösen a ragyogó-nevető tekintete. A személyisége már a néhány mondatos leírás alapján is szimpatikus volt. Feltűnő volt az is, hogy a profilját átfutva nagyon sok területen fedeztem fel közös kapcsolódási pontokat.
Napokkal azután, hogy elkészült a profilom, egy májusi napon megcsörrent a telefonom, Irina érdeklődött, hogy megadhatja-e az elérhetőségeim annak a férfinak, akinek a profilja annyira szimpatikus volt nekem. Természetesen igent mondtam. Néhány perc múlva meg is érkezett a postaládámba egy email tőle. A kedves, néhány soros email napokon át tartó intenzív levelezéssé nőtte ki magát. Ha könyvet nyomtatnánk belőle, háromszáz oldalas lenne a kötet. Mire lehetőségünk volt találkozni, már mindketten szinte szerelmesek voltunk egymásba, csak egy kérdés maradt hátra: működik-e a kémia közöttünk. A második találkozó után már biztosak voltunk benne, hogy működik. A második randevút egy együtt töltött hétvége követte és azóta teljesen természetesen alakult úgy, hogy nem engedjük el egymást. Sok év(tizednyi) keresgélés után egymásban megtaláltuk a lelki társunkat – gyakorlatilag ő éppen olyan, mint amilyen én vagyok. Nekem ő maga a tökély és neki én. Július óta ő a férjem. Sokak számára elhamarkodottnak tűnhet a döntés, hogy alig néhány hónapos ismeretség után összeházasodtunk, de azok, akik szeretnek bennünket külön-külön és láttak minket együtt, megértik – vagy még inkább: megérzik – hogy miért döntöttünk így. Ismerkedésünk kezdete óta elkötelezetten dolgozunk azon, hogy ápoljuk a kapcsolatunkat és tápláljuk a szeretetünket egymás iránt. Mivel mindketten perfekcionisták és elemző típusúak vagyunk, foglalkozunk pszichológiával és saját motivációink, érzéseink tudatos megélésére törekszünk, tudatosan építettük fel a kapcsolatunkat és készültünk a házasságunkra. Mindenünk megvan hozzá, hogy hosszú távon boldogok legyünk együtt.

A találkozás lehetőségének megteremtése, a professzionális odafigyelés és Irina kiváló intuíciója miatt mindenkit, aki szeretné megtalálni a társát, bátorítok arra, hogy ne forduljon vissza azon az úton, amin elindult és keresse fel Irinát.

Ilona & Gábor

Kedves Irina!

A Randivonalon is töltöttem időt, a hölgyekről sokszor kiderült, hogy 5-10 évvel öregebbek és 20 kilóval súlyosabb egyéniségek, mint a publikus fotójukon.

Nagyon vegyes a portfólió, ha szabadna így viccesen fogalmazni.

Irina által bemutatott valamennyi hölgy szimpatikus volt, az adatlapjuk és a valóság fedte egymást, akár el is indulhatott volna sokszor bármi.

És a sorsnak és Irinának köszönhetően megtörtént egy csoda, „”Tündér Ilonával”” egymásra csodálkoztunk és elindultunk egy közös úton vidáman-boldogan-szeretettel-szerelemmel.

Köszönet érte Neked Drága Irina!

Péter

Beke Irina hihetetlen nagy emberismerettel rendelkezik. Rendkívüli módon meg tudja ítélni,hogy kik illenek össze. Először én sem mindig fogadtam meg a tanácsát,azonban később rájöttem:jobb,ha rá hallgatok. Végül igaza lett és megtaláltam a hozzám illő partnert,akivel már több,mint fél éve együtt vagyunk. Boldog vagyunk,Irina nélkül soha nem ismertük volna meg egymást. Mindenkinek szívből ajánlom a First Class társkereső irodát.

Andrea

Kedves Irina,

Öröm volt Önnel újra találkozni és köszönöm, hogy rávilágított fontos dolgokra, ez által Ön segített abban, hogy én jobb személlyé váljak. Minden alkalommal, amikor találkozom, Önnel úgy érzem, hogy sokat tanulok  Öntől az életről.

Elégedett vagyok az eddig elért eredményekkel és abban biztos vagyok,  hogy az Ön segítségével elérjük kívánt sikert.

Köszönöm,

George

A First Class Társkereső Irodát mindazoknak ajánlom, akik tényleg komolyan gondolják a társkeresést! Irina személyében egy szimpatikus, jó emberismerettel rendelkező, segítőkész hölgyet ismertem meg. Nagyon hasznos volt a személyes interjú, amelynek során az ember őszintén mesélhet saját magáról és elképzeléseiről. A kellemes légkörben zajló beszélgetés végén, Irina fejében összeáll a „kép” és onnan kezdve mindent megtesz annak érdekében, hogy rövid időn belül a kívánságoknak megfelelő partnert találjon az ember számára.”

Péter

Az első találkozásom alkalmával mar meg voltam győződve, hogy a First Class társkereső iroda egy profi cég es érdemes volt felkeresnem. Jó hangulatú beszélgetés volt az Irinával és egyértelmű dolog is bizonyította számomra, hogy olyan ember ül velem szemben, aki valóban ért a társközvetítéshez. Nyitott es közvetlen beszélgetés volt es bizalmasan feltártam minden ehhez tartozó problémámat es segítséget kertem ebben az ügyben. Elfoglaltságomból adódóan kevés időm van ismerkedés céljából es nagyon fontosnak tartom az igényességet es a magas szintű szolgáltatást ezen a téren. Ezt találtam a First Class irodában.

Köszönöm Irina!

Bertalan

First Class Társkereső és Társvadász Iroda
Budapest

Kedves Irina!

Ezúton is köszönjük Önnek személyes segítségnyújtását társkeresésünkben.

Korábban internetes keresésekkel próbálkoztam néhányszor, de sikertelenül. Talán éppen annak személytelen volta és több, ismert negatív vonása miatt voltam sikertelen és nem volt eredményes számomra az a keresési forma.

Az Önnel való megismerkedés új fordulatot hozott.
Az első találkozáskor személyes beszélgetésünk kellemes és mindenre kiterjedő volt.
Beszélgetésünk alapján Ön egy olyan profilt tudott felvenni rólam, ami minden bizonyára a kellő áttekintést adja a társkeresőknek.
Részletesen figyelt és ügyelt a személyiségjegyekre – a célzott társ vonatkozásában szintén-, illetve azok összeilleszkedésére. Az illeszkedési kritériumot kiterjesztette az egyéb körülményekre, az életvitelre, a célokra, stb.

Tekintettel arra a tényre is, hogy Ön személyesen követi a társkeresés folyamatát, illetve különös figyelemmel van arra, hogy egy-egy megbízójának egyszerre csak egy másik társkereső adatait teszi hozzáférhetővé, ilymódon egy egészen más lehetőség nyílik meg a társkeresőknek.
Az Ön által alkalmazott „technika” mindenképpen jóval bensőségesebb, körültekintőbb, fontos részleteket feltáró és egyben eredményesebb is.

Együttműködésünkben, – kellő gyakoriságú kontaktus (telefon, email útján)-, elő-mozdítja és elérhetővé teszi a kedvező kimenetelt. Figyel a visszajelzésekre is.
Személyes viszonyulása bizalmat keltett bennem, törődést és megértést sugárzott. Empatikus, beleérző képessége kimagasló és nem lépi túl a szükséges kereteket, semmilyen formában sem tolakodó vagy bizalmaskodó.

Különösen szimpatikus volt számomra az Önnel való együttműködésben, hogy újabb jelölt bemutatását sem „felejti el”, ha szükséges.
Vállalását Ön és irodája maximálisan teljesíti, nem hagyja „kihűlni” az eredeti elképzelést!

Köszönettel tartozom Önnek a sikerért és azért, hogy örömünkben osztozott!

További munkájában, az eredményes közvetítések számának növekedésében, kívánok/kívánunk Önnek sok örömet és sikert.

Üdvözlettel:

S. András

„Örülök annak, hogy sikerült találnom olyan társközvetítő irodát, amelynek a vezetője nagyfokú empátiakészséggel bír, aki ténylegesen odafigyelt az igényeimre, elképzeléseimet az új társ kapcsán megértette, megpróbálta beleélni magát az én helyzetembe, nem arra törekedett, hogy csak az iroda szolgáltatását eladja, hanem azért dolgozott, hogy ő sikert érjen el, számomra pedig boldogságot, szerelmet hozzon az új kapcsolatom révén. Üde színfolt a mai rohanó világban, hogy ebben az irodában olyan emberrel tudtam beszélni a leendő barátnőm általam elképzelt jellemvonásairól, aki teljes mértékben csak rám figyel, és nem csak a rám szabott idejét akarja mielőbb letudni.”

Zsolt

Kellemes emlékeket őrzök a First Class társkereső és társközvetítő irodával való együttműködésem heteiről. Mert itt tényleges együttműködés volt, az Irinával folyamatosan megbeszéltük, hogy az adott hölgy miért tetszett vagy nem nekem, így Irina is pontos képet kaphatott, hogy én milyen belső és külső tulajdonságokkal rendelkező hölggyel ismerkednék meg szívesen. Ennek a figyelmességnek is köszönhetően tudott részemre társat találni, akivel nagyon jól megértjük egymást, örülünk annak, hogy egymásra találhattunk az Irina segítségével.

Tamás

„Kedves Társkereső!

Engedd meg, hogy pár sorban bíztassalak a First Class társkeresőnél való jelentkezésre.
A mai rohanó világunkban egyre kevesebb esélye van az embernek, hogy megfelelő társat találjon magának, ha nem veszi igénybe az újabb keresési formákat és leragad a hagyományos, csupán a szűk ismeretségből való ismerkedésnél. Amikor magamat regisztráltam a First Class-nál én is tele voltam kérdésekkel és kétségekkel, hogy miként is zajlik itt a társkeresés. Azonban már az első személyes találkozáskor kiderült számomra, hogy a kedvességen túl nagyfokú emberismerettel és elhivatottsággal igyekeznek segíteni, amely megnyugtató és egyben bizalomkeltő érzést sugároz. Ezen jellemzők szerintem kiemelik a First Class-t a többi társkereső közül, és az iroda nevéhez méltóan adnak hittelteséget számára. Mivel a pozitív tapasztalatok száma csak folyamatosan nőtt az együttműködésünk során, ez arra sarkalt engem, hogy Neked is bátran ajánljam a First Class-t!”

 

István

„Manapság, felgyorsult világunkban sok ember úgy érzi, hogy „nagy luxus” időt szakítania a magánéletére. A helyzet nem ennyire tragikus, annak ellenére, hogy el kell ismerni, kicsivel talán nehezebb a dolgunk, mint régen.

Amennyiben valaki veszi a fáradtságot, hogy felkeresse a First Class társközvetítő irodát, mert csak a megfelelő társ hiányzik az életéből, Beke Irina nem fog csalódást okozni. Irina közel 20 évnyi, emberekkel végzett munkavégzési tapasztalata során szert tett olyan képességre, hogy jól megismerhesse az embereket. Ezt alátámaszthatom, mivel egy un. „mély interjú” során az ember mindent elmondhat az életéről, a családjáról, az értékrendjéről, a számára ideális párkapcsolatról és a keresett partnerről. Ez már önmagában is nagy segítség a párkeresőknek, hiszen sok mindent én magam is ott fogalmaztam meg először.

Az összeállított anyagok egy társát kereső emberről minden olyan szükséges információt tartalmaznak, ami alapján döntést lehet hozni, hogy az illető szimpatikus-e, vagy sem.

Én magam olyan emberekkel ismerkedtem össze, akikkel az idő és legfőképpen a lehetőség hiánya okán valószínűleg nem tudtam volna más módon kapcsolatba kerülni.
A társkeresés során maximálisan figyelembe veszi az iroda a társát kereső embert személyiségét és azt, hogy milyen partnert szeretne maga mellett tudni. Több társkereső irodában is jártam már, és ott nem ezt tapasztaltam. Ez az iroda véleményem szerint ebben professzionális. A siker záloga úgy vélem Irina személyiségben, és a munkája iránti elkötelezettségében, maximális odaadásában van.

Tiszta szívből ajánlom az iroda szolgáltatásait mindenkinek!”

Klaudia

„Az „offline” társkeresési lehetőségeknek az életkor haladtával együtt járó szűkülése magával hozta a szükséget az Internetes csatornák kipróbálására. Hosszas kísérletezés, a hagyományos társkereső weboldalak végigjárása, az ottani erkölcsi és egyéb minimumok folyamatos és markáns hanyatlása okozta frusztráció pedig meghozta a szükséget, hogy próbát tegyek a First Class által nyújtott, személyre szabott társkeresési lehetőséggel.

A kezdeti telefonos puhatolózás alkalmával a First Class munkatársa, Beke Irina szakértelme feloldotta a bizonytalanságokat, majd a központi elhelyezkedésű, kellemesen nyugodt irodában való személyes találkozás meggyőzött arról, hogy a cég valóban hiteles, személyre szabott szolgáltatást nyújt, tapintatosan, ugyanakkor lényegre törően felmérve az ügyfelek igényeit, illetve személyiségét.

Az eddigi tapasztalatok alapján meggyőződésem, hogy a cég hisz a hosszú távú működésben, abban, hogy a jövőbeli üzleti siker érdekében most kell energiákat befektetni. Ennek jegyében a tevékenysége valóban túlmutat a szerencsén alapuló társkeresésen.

Jómagam egyelőre passzív tag vagyok, de a kezdet ígéretesnek tűnik, az eddigi találkozások sokkal értékesebbek voltak a vártnál. Aki tehát belefáradt a társkeresés nagyüzemi, vagy esetleg még el sem kezdte azokat, ajánlom a First Class segítségét.”

Zoltán

Tisztelt Társkereső!

Én egy 35 éves építészmérnök lány vagyok. Hallottam a társkeresőjükről ismerőseimtől. 2 ismerősöm is a maguk segítségével talált magának párt, és mindketten boldog házasságban élnek. Én másfél éve vagyok túl egy szakításon azóta keresem társamat, sajnos sikertelenül. Szeretnék Önökhöz jelentkezni, a fél éves, ezüst csomagjukba..
Kérem írják meg ez hogy lehetséges.

Köszönettel:

R. Z.

Kedves Társkereső!

Ha kételyed támadna abban, hogy megtalálod-e igazi társad a First Class-szal, akkor csak megnyugtatni és bíztatni tudlak, mert nekem sikerült.

Nem telt bele fél év se, hogy találkozzak avval, akit igazán kerestem. Jó néhány randevú után – akik profiljuk alapján ideálisnak látszottak az általam elképzelt Nagy Ő-nek – váratlanul betoppant a Szerelem. Most már fél év van mögöttünk és még mindig úgy érzem, hogy ez a legcsodálatosabb dolog, ami velem történhetett. Ezért nagyon köszönöm Irinának az ehhez nyújtott segítségét.

István